Nieuwe Website

Het heeft even geduurd, maar met trots mag ik jullie mededelen dat onze compleet nieuwe website inclusief webshop online is!

Na een aantal jaar te hebben gewerkt, gaan we afscheid nemen van onze oude website. De reden dat we een webshop hebben geopend is heel simpel, de afgelopen jaren zijn de aantal bestellingen gegroeid, maar ook komen ze uit alle hoeken. Van Denemarken tot Italië, van Portugal tot Polen, de Solar Guard producten reizen heel europa door om de vrachtwagens een speciale en unieke look te geven.

Ook willen wij jullie graag op de hoogte brengen van de laatste vorderingen via deze blog, als wij bezig zijn met een nieuw product of een verslag van een truckevent, alles is te lezen op solarguard.nl.

De nieuwe website is ook internationaal, de talen Nederland, Duits, Frans en natuurlijk Engels worden volledig ondersteund. De producten worden uitgebreid omschreven, ook kunnen jullie als klant een beoordeling/ervaring achterlaten bij de producten. Deel je ervaring met anderen!


Actie en korting!

Onze nieuwe webshop is ook klaar voor actie, wij zullen regelmatig nieuwe kortingacties starten. Zoals de huidige actie “10% KORTING OP ALLE SOLAR GUARD SPIEGELS”, om deze korting te krijgen vul je in het betaal proces de volgende code in: SGSPIEGEL. Op deze manier kan jij dus profiteren van de Solar Guard acties en kortingen!


Hierbij wil ik jullie veel shop plezier wensen op solarguard.nl!

--

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.